Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Večeras u „Survivoru“ slijedi Plemensko vijeće koje će mnoge ostaviti bez teksta jer će se po prvi puta u ulozi porote osim Roka, Mine i Branka pojaviti Sumejja koja je u neriješenim odnosima posljednja napustila plavi tim.

 Prilikom dolaska na vijeće Sumejja će srdačno pozdraviti crveni tim, dok će članove vlastitog tima jedva pogledati i poručiti im da joj nije naročito drago što ih vidi. „Zdravo plavi, toliko imam za reći, nije mi baš drago što vas vidim kao što vidim crvene, osim jednog pojedinca. Na pitanje kako sam, mogu reći da bih voljela da sam ispala prije nego što je oformljeno ovo vijeće da ne moram sjediti ovdje i slušati kojekakve priče koje će biti zapakirane u divnu kutijicu s crvenom mašnicom“, poručit će Sumejja.

Članovi plavog tima zbunjeno će se pogledavati, a najpotišteniji izraz lica imat će Tena koja je prije Sumejjina odlaska javno otkrila da se najviše zbližila upravo s njom, ali joj je isto tako na posljednjim nominacijama dala svoj glas. Tenu će iznenaditi Sumejjin oštar i distanciran stav, a na pitanje kakav je trenutno njihov odnos nesigurno će poručiti: „Ne znam“.

 

No svoj pogled na međuljudske odnose dat će Sumejja koja će svojom izjavom dati naslutiti da je od trenutka odlaska iz plavog tima doznala informacije zbog kojih je promijenila mišljenje o pojedinim kandidatima. „Promijenilo se sve i svašta. Međuljudski odnosi, priče koje se saznaju, pa neki dogovori za koje sam isto tako saznala, prijateljstvo koje se nudilo na tacni da je prijateljstvo, a na kraju nije“, otkrit će Sumejja te objasniti zašto izbjegava pogledati članove plavog tima: „Nemam potrebe da pogledam nikoga, ni da im bilo što više kažem. Oni su rekli sve, ja sam rekla svoje i svatko fura sada ka svom cilju. Moja uloga je neka druga sada i iskoristit ću je maksimalno“. Kako će proteći Sumejjin prvi susret s bivšim suigračima i što je uzrokovalo drastičnu promjenu stava nakon napuštanja plavog tima pogledajte večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju