Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

U „Survivoru“ je iz tjedna u tjedan natjecatelja sve manje, no posljednjih se dana među njima sve više šuška o ujedinjenju plavog i crvenog tima kojemu se neki raduju više, a drugi manje. Iako su o najavljenom ujedinjenju kandidati dosad mogli samo nagađati, njihovoj će neizvjesnosti u večerašnjoj epizodi napokon doći kraj jer će od ovoga tjedna članovi oba tima živjeti na istom otoku te iskusiti sve čari, ali i nevolje zajedničkog života.

Dosad su početak svakog novog tjedna u „Survivoru“ obilježili intenzivni izazovi za osvajanje namirnica i drugih nagrada, a večeras će kandidati svoju snagu i izdržljivost ostaviti po strani jer će im u opuštenoj i zabavnoj igri najviše trebati mozak. Timovi će se okupiti na kvizu znanja u kojemu će kandidati pokazati s koliko informacija barataju kada su u pitanju opće znanje i trivijalne teme, a dok će neki ugodno iznenaditi svojim odgovorima, drugima će se zaredati i pokoji gaf koji će do suza nasmijati ostale. Da bi igra bila slađa, tim koji pokaže više znanja i pobijedi u kvizu bit će nagrađen ukusnom tortom.

 

No ovoga puta pobjeda neće biti u prvom planu jer će nakon kviza znanja uslijediti svečana zabava povodom ujedinjenja, a kako bi zablistali u prikladnom izdanju, kandidati će prvi put od početka showa uskočiti u tuš i osvježiti se mirisnim šamponima i gelovima za tuširanje. Na jedan dan svoju će istrošenu svakodnevnu odjeću zamijeniti potpuno novom odjevnom kombinacijom sastavljenom specijalno za zabavu, a kao šlag na tortu u uljepšavanju će im pomoći stručnjaci koji će se pobrinuti da njihove frizure i šminka budu besprijekorne cijelu noć. „Nakon više od 40 dana života na otoku osjećala sam se kao pračovjek ili bih se čak mogla usporediti s nekim majmunom. Čim sam oprala kosu, istuširala se, namirisala i stavila sve kreme na sebe, konačno se osjećam kao čovjek“, reći će Nika s kojom će se složiti i ostali suigrači.

Na velikoj zabavi kandidate će dočekati voditelji koji će im najaviti promjene koje dolaze s uvođenjem suživota, a što kandidati u idućim tjednima mogu očekivati, tek će se doznati. Tko će zablistati na zabavi i kako će članovi timova reagirati na ujedinjenje doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju