"Tužna sam, jer sam htjela nastaviti"

Na plemenskom vijeću u Survivoru unutar crvenog tima pale su neke teške odluke. Ognjen je izglasan, a Stefan je odredio da će druga osoba koja ide u duel biti Katarina. „Nemam ništa protiv nje. Razlog za nominaciju je taj da joj se tako 'posrećilo'. Rekao sam da ću odlučiti pomoću brojalice i tako je ona s manjkom sreće otišla u duel“, objasnio je Stefan.

Katarina je podijelila svoje misli, kazavši kako ju je ova situacija podsjetila na njezin posao gdje se često sličnim metodama odabire tko će raditi na lošim projektima, a to obično zapadne nju. U duelu je bio bolji Ognjen kojemu je pošlo za rukom da se pridruži ostalim četvrtfinalistima u crvenom plemenu. „Tužna sam jer sam htjela nastaviti, ali nekako sam i sretna jer sam dogurala do ovdje. Ponosna sam na sebe i sretna sam što idem u porotu“, rekla je Katarina.

Luka je komentirao Stefanovu „eci peci pec“ metodu. „Ako nije imao ništa protiv ni jedne cure, slažem se s njim da je odabrao na taj način“, rekao je Luka.

Katarininim odlaskom raspao se crveni ženski klan te je ostao jednak broj muškaraca i žena, kao i u plavom timu. „To nas neće spriječiti da dođemo do polufinala, a time i finala“, rekla je Anđela, pokazujući odlučnost i motivaciju.

U večerašnjem izazovu, četvrtfinalisti su se natjecali na novom poligonu. Najbolji će se plasirati u polufinale, dok će najlošiji morali ići u duel. Tko će to biti, doznat ćemo u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju