Denis: „Nisam više mogao gledati sa strane“

Nakon plemenskog vijeća na kojem je dobio jedan glas, Denis je oko sebe počeo okupljati svoje ljude. Među njima nisu Anđela i Filip u koje je upirao prstom govoreći im da pričaju protiv njega. „Shvatila sam da nakon plemenskog vijeća Denis ne želi riješiti stvari. Po meni je vrijeđanje kad nekome kažeš da je ljigav i odvratan“, kaže Anđela, a Denis stoji iza onoga što je rekao. „Nisam više mogao gledati sa strane“, zaključio je.

Denis je svojim potezom dospio na crnu listu mnogih kandidata. „On je jako egoistična i sebična osoba. To je moje mišljenje“, kaže Filip. Marina smatra da će sada, nakon što je Amer ispao, Leo tražiti da postane vođa plavog tima. Ni crveno pleme ne može prestati razmišljati o zbivanjima na plemenskom vijeću. „Očigledno je da cijelo pleme krvari. Nadam se da nam se to neće dogoditi“, kaže Lazar. „Sav su prljavi veš iznijeli“, dodaje Draga o svemu što je plavo pleme reklo na plemenskom vijeću.

„Osjetio sam nepoštovanje prema Ameru. Nije dobio podršku više je dobio nabacivanje, oštre komentare i usporedbe. Bilo mi je teško pa sam pukao. Napravio sam ono što bih napravio i da nisam u Survivoru, branio sam nekoga tko mi je drag“, rekao je Denis, na što mu je Antonia uzvratila da se tim gradi i da svi imaju isti cilj, a to je da pobjede crveno pleme u svakom timskom i individualnom poligonu.

 


 

Može li netko motivirati ekipu sada nakon što je otišao Amer, doznat ćemo u novoj epizodi Survivora u kojoj će se timovi natjecati za finu i obilnu nagradu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju