Još jedna pobjeda plavog tima...

Čini se da je velika svađa koja se odigrala među članovima plavog tima iza njih i da su složno prionuli na još jednu igru za nagradu te su i ovaj izazov s lakoćom osvojili. „Nakon finog i toplog obroka, dobra je energija, svi se družimo oko vatre i to mi se sviđa“, kazala je Anđela prije natjecanja, dodavši da svima nakon svađe dođe sunce i da su jači i složniji. „U vanjskom svijetu sam direktna i izravna i previše govorim što mislim, a ovdje sam naučila da puno toga treba zadržati za sebe“, dodala je.

Na poligonu su morali prikupiti četiri zastavice. Na kraju poligona nalazila se ploča sa slikama devet različitih životinja. Morali su upamtiti redoslijed te složiti trokute sa slikama, tako da se poklapa s izložbenim primjerkom. Nakon slaganja figura, s vrećicama s pijeskom morali su srušiti svih devet trokuta. S deset naprama pet opet su pobijedili plavi i osvojili kolače, čaj, kavu i spa tretman.

Za razliku od prošlog puta, Filip je umjesto gubitaka naredao pobjede. „Poligon mi se jako svidio. Najviše pouzdanja imam u svoj mozak i kad sam vidio mali dio gdje će trebati koristiti glavu, bio sam zadovoljan. Kad sam ga vidio znao sam da će mi ići“, objasnio je Filip. „Pokazali smo crvenima da smo se ujedinili, da su problemi iza nas, da djelujemo kao tim. Kad su mislili da smo oslabili, mi smo im pokazali da smo jaki“, kaže David.

 

Survivor pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju