Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

U „Survivor“ su stigli novi kandidati, a svaki tim dobio je po dva člana koji su iz prve ruke imali prilike iskusiti kako izgleda noć na tropskom otoku. Kao pojačanje plavom timu pridružili su se skipper Hrvoje i magistrica kineziologije Nevena, a pravu dobrodošlicu pružila im je priroda koja im je za vrijeme prve noći donijela nevrijeme i pljuskove kiše. „Prva noć je bila jako mokra, puna komaraca. Spavala sam pored Kristiana i Roka, s naše je strane dosta prokišnjavalo.

 

Probudila nas je kiša prije svitanja, a točno kad je svanulo pala je druga kiša“, ispričat će Nevena kojoj je sudjelovanje u „Survivoru“ ispunjenje dječjeg sna, a hoće li natjecanje zaista ispuniti sva njezina očekivanja tek treba vidjeti. Prve noći neće se naspavati ni Hrvoje kojemu čak ni manjak sna neće skinuti osmijeh s lica, pa će tkao zaključiti: „Prošla je ta prva zanimljiva noć u kampu. Bilo je toplo, bilo je mokro i neudobno. Nije da nisam očekivao tako nešto, ali ima prostora za poboljšanje“.

Otokom će se ubrzo nakon toga proširiti miris svježe pečenih lepinja koje će kandidati napraviti od osvojenog brašna, pa će zaboraviti na nevrijeme. No s dvoje novih članova plavog tima, kandidati će morati voditi brigu o raspodjeli hrane jer će sada od istih namirnica morati nahraniti još dva trbuha, što će im biti dodatan vjetar u leđa za pobjeđivanje u budućim izazovima. U večerašnjoj epizodi kandidate će dočekati novi poligon u kojemu je jedan od zadataka prenošenje vode, a onaj tim čiji se članovi iskažu kao spretniji i brži osvojit će nove namirnice, ali i dodatnu nagradu za koju se vrijedi potruditi.

Novi kandidati u plavom timu vrlo će brzo pronaći zajednički jezik s kandidatima koji su od početka dio tima, a posebno će se zbližiti Nevena i Roko koji će novo poznanstvo iskoristiti da podijeli svoje osjećaje nakon duela u kojemu je pobijedio Niggora, ali i o svojoj majci za koju se brine. „Prale su me emocije do zadnjeg trena, mislio sam se hoću li ostati ili otići. Taj tjedan mi je stvarno u glavi bio teški džumbus – od majke koju sam ostavio doma jer je bolesna, a ja sam otišao. Išlo mi se na reality, skupio sam se, dao sam otkaz praktički dan prije nego što sam krenuo ovdje. Nisam uopće razmišljao o ničemu drugome. Dan prije nego što sam krenuo ovamo sam se s njom posvađao“, ispričat će joj Roko i objasniti da je nakon nominacije za ispadanje imao trenutak krize kada je zbog svih okolnosti poželio napustiti show.
„Čuli smo priče koje su dosta teške. Teško mi padaju te emotivne priče, pogotovo Rokova jer vidim da se u njemu zapravo ovdje odvija najveća borba i vidim da je dosta jak“, zaključit će Nevena koju će Rokova priča dirnuti do suza.

 

Za to vrijeme, reakcije na dolazak novih članova u crvenom timu bit će podijeljene. „Ovo je formiran tim i svaki pojedinac kojeg ubaciš u tim poslije određenog vremena osjećaš kao da ne pripada tu. Uopće ne sumnjam da su oni dobri ljudi i da će dati sve od sebe, ali osjeća se ta mala nelagodnost i netrpeljivost“, otkrit će Milica koja će primijetiti da se muški dio crvenog tima zainteresirao za novu kandidatkinju Jovanu.

Kako će izgledati prilagodba novih kandidata i njihov novi izazov nakon neprospavane noći doznat će se u večerašnjoj epizodi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju