Mislite li da i crveni zaslužuju poziv bližnjih?

Nova igra na zahtjevnom poligonu i suncem užarenom pijesku donijela je sreću plavom timu koji je s velikom razlikom i ovoga puta pobijedio crvene. U srazu Tijane i Mihaele, Mihaela je svom timu osigurala posljednji i pobjednički bod te su plavi slavili s odličnim rezultatom 10:4.

Natjecatelji plavog tima stoga su dobili priliku razgovarati sa svojim bližnjima koji su im izrazili podršku i ljubav. „Poziv mi je donio dodatnu energiju za sve ovo. Čula sam se s prijateljicom. Presretna sam i imam toliko snage za dalje da jedva čekam nove poligone“, rekla je Mihaela. „Izgledam lagano kao stalak za infuziju“, požalio se Dorian prijatelju s kojim je razgovarao, ali poletan razgovor s bliskom osobom unio je u njega dodatnu energiju. Damjan je od prijatelja saznao da su njegove sestre rodile. „Postao si dupli ujak“, kazao mu je prijatelj. „Tu sam sretnu vijest jako dugo očekivao. Sad sam bezbrižan i bit ću uspješniji u poligonima“, sretan je bio Damjan.

 

Mitar je istaknuo kako je priželjkivao poziv s bližnjima i da se nakon gubitka osjeća jako razočarano, pa se crveno pleme okupilo kako bi dogovorili bolju strategiju za novu igru i osvajanje nove nagrade. Hoće li dogovoriti strategiju koja će im pomoći, imat će prilike saznati na novom poligonu.

Mislite li da bi i crvenima trebalo dopustiti poziv s bližnjima?

glasova:

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju