Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

U „Survivoru“ je od večeras totem plemenskog imuniteta opet u igri, a nakon nadolazeće igre doznat će se koji će tim otići na Plemensko vijeće samo u ulozi promatrača, a koji će sjediti u vrućoj nominacijskoj stolici. U posljednje vrijeme plavi su bili izvrsni u igrama za nagradu, no sreća ih nije pratila u izazovima za imunitete, pa su zbog dva prošlotjedna poraza ostali bez jednog igrača manje.

Budući da je ovoga tjedna nastupilo ujedinjenje timova na istom otoku, među kandidatima su se počele događati promjene i prilagodbe na novi način života. S jedne strane plavi i crveni dijele krov nad glavom i žive u istoj zajednici, a s druge strane još su uvijek jedni drugima najveći protivnici u izazovima. No bez obzira na kompleksne odnose koji trenutno vladaju među timovima, članovi plavog tima donijet će odluku da podijele dio nagrade koju su osvojili nakon pobjede u posljednjem izazovu.

„Nismo se mogli vratiti u kamp praznih ruku. Odlučili smo kupit brašno i podijeliti ga s crvenim timom da zajedno proslavimo“, reći će Nevena komentirajući odluku plavog tima da na „Survivor“ tržnici dio osvojene novčane nagrade potroše na brašno koje će podijeliti s crvenima. Iako su pokazali nesebičan duh i dobru namjeru, članovi plavog tima će ipak priznati da su se s ostatkom novaca odlučili počastiti čokoladnom tortom koju, za razliku od brašna, nisu podijelili. „Mislim da je to zadnje što se tiče hedonističkog ponašanja. Od sad smo odlučili svaku nagradu koju dobijemo da ćemo pokušati podjednako podijeliti s njima“, reći će Nevena te dodati da ju je snašla karma jer joj je torta loše sjela na želudac.

Iako će plavi odlučiti da će sve buduće nagrade dijeliti sa svojim suparnicima, pojedini članovi crvenog tima i dalje će svoje nove cimere gledati prvenstveno kao protivnike. „Mi smo još uvijek okorjeli protivnici i trebamo ih pobjeđivati jer možda malo više trebaju misliti na sebe“, priznat će Milica, ne skrivajući svoju kompetitivnu stranu, te dodati: „Ne znam kako će plavo pleme utjecati na naše crveno jer za mene je protivnik protivnik i ja samo razmišljam kako da ga pobijedim“.

Već večeras nova je prilika za pobjedu koja umjesto nagrade, koja se može ili ne mora dijeliti, donosi totem plemenskog imuniteta koji članove pobjedničkog tima spašava od nominacija. Koji će tim večeras nominirati jednog svog člana doznat će se u 22 i 15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju