Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Nakon što su po prvi puta okusili pobjedu u „Survivoru“, članovi plavog tima probudit će se dobro raspoloženi i spremni za nove izazove. No dobru atmosferu pojedinim kandidatima narušit će Kristian koji će obaviti nuždu u neposrednoj blizini skloništa gdje svi zajedno borave, što će posebno naljutiti Viktora.

„Kristian je napravio nepromišljenu gestu, reagirali smo svi kako smo reagirali. Ja sam prvi reagirao ne žustrije, nego normalno, kao što bi svaki čovjek reagirao da mu se netko pomokri u dnevnu ili spavaću sobu. Tena tamo pere zube doslovno, znači pokraj glave joj je najbliže i svi smo rekli – dobro što radiš?“, poručit će Viktor koji će cijelu situaciju prokomentirati s Tenom i Rokom.

„Pa definitivno da mi netko obavlja nuždu pored glave nije ugodno, ali mislim da zasad možemo preći preko toga. Kasnije vjerojatno ne“, priznat će Tena koja će kao timski vođa cijelu situaciju zasad ostaviti po strani. Iako će većini kandidata zasmetati Kristianovo ponašanje, čini se da on neće osjetiti pretjeranu grižnju savjesti, pa će zaključiti: „Prvi tjedan je, ako ljudi već sada počinju pucati po šavovima, baš me zanima što će biti sljedećih tjedana i nadolazećih dana“.

Situacija neće biti puno bolja ni u crvenom timu dok će kandidati raspravljati o ishodu prvih nominacija. Mina će zaključiti da Niggor ne može prežaliti to što su ostali kandidati glasali za njega na Plemenskom vijeću, dok će njega zasmetati to što mu ona i Ivona upadaju u riječ. S druge strane, Milica i Ivona pokrenut će vedrije teme oko toga sviđa li im se više Goran iz plavog ima ili voditelj Mario Mlinarić, za kojega je već poznato da je omiljeni među ženskim dijelom crvenog tima. Milica je odlučna u tome da Gorana otvoreno pita je li slobodan, a između nje i Ivone past će oklada oko toga koja će ga prva osvojiti.

No važnije od osvajanja Gorana bit će osvajanje plemenskog imuniteta u novom izazovu koji je pred kandidatima. Nakon što je crveni tim izgubio prvi izazov za osvajanje plemenskog imuniteta te odabrao Niggora i Ivonu kao najslabije karike, vrijeme je za drugi izazov u kojemu će se timovi opet natjecati da bi se spasili od Plemenskog vijeća na kojemu će se održati još jedne nominacije za ispadanje.

Koji će tim pobijediti u drugom izazovu za plemenski imunitet i hoće li prve nesuglasice utjecati na tijek izazova doznajte večeras u 22.15 na Novoj TV! Propuštene epizode "Survivora" pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju