Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Večeras je u „Survivoru“ na redu novi izazov za plemenski imunitet nakon kojeg će se doznati iz kojeg će tima dva natjecatelja ići u duel jedan protiv drugoga. No, dok pritisak raste, a članovi oba tima nervozno iščekuju nadolazeći izazov i pripremaju se učiniti sve što je u njihovoj moći kako se ne bi našli u nepovoljnoj situaciji da moraju nominirati dragu osobu ili se oprostiti od suigrača s kojim su se zbližili, još uvijek će glavna tema biti prošle nominacije i Sumejjino ispadanje koji su u „Survivoru“ izazvali najburnije reakcije dosad.Tena, koja je na Plemenskom vijeću nominirala Sumejju kako bi sebe spasila od sudjelovanja u duelu, još uvijek će biti pod dojmom zbog posljedica vlastite odluke da odlučujući glas na nominacijama da Sumejji. „Ja se uvijek vodim razumom, a nikad emocijama u svojim odlukama. I to što se vodim razumom mi je toliko teško palo jer sam morala to napraviti. Morala sam svoju emociju ostaviti sa strane i to me nekako preplavilo. Ja sam znala da je moja odluka ispravna i to me toliko boljelo jer sam znala da moram glavom razmišljati, a ne srcem“, potužit će se Tena te dodati kako trenutno gleda na svoj odnos sa Sumejjom: „Moj odnos sa Sumejjom ostaje isti, makar ja nju napisala ili ne. Mi nastavljamo tamo gdje smo stale“.


Hoće li to doista biti tako doznat će se već na idućem Plemenskom vijeću na kojemu će se Sumejja prvi puta pojaviti u ulozi porote. „Hoće li Tenu njezina odluka koštati i je li pametna ili nije, to će pokazati kraj „Survivora“. Ako pobijedi, sigurno je pametna odluka, a ako ne pobijedi, nije pametna odluka. Odnosno, ima tu više faktora. Hoće li joj to netko uzeti za zlo, ja iskreno neću jer na to gledam kao igru, a hoće li joj to Sumejja uzeti za zlo i hoće li to narušiti njihove prijateljske odnose, to je druga stvar“, zaključit će Tomislav.


Utjehu će Teni pružiti Goran koji će pojedine reakcije među kandidatima pripisati ekstremnim uvjetima u kojima se svi nalaze. „Umorni, gladni, mokri, na suncu i svakakvi, to nisu neki normalni uvjeti gdje mi možemo uvijek racionalno reagirati. To su ekstremni uvjeti koji izvlače neke ekstremne reakcije i teško je uvijek zadržati ono što jesi jer dosta uvjeta utječe na tebe. Kad netko reagira malo drugačije, emotivnije ili žustrije nego inače, to je ipak potaknuto nekim ekstremnim uvjetima u kojima smo sada“, reći će Goran.

Kako se natjecanje bliži kraju, tako je i kandidatima sve teže prihvatiti da za nekoga igra mora završiti. „S obzirom na to da nas čeka jako težak period, iskreno ovo vrijeme koje je kratko prošlo i koje dolazi imam osjećaj da je najteži period koji se može dogoditi u „Survivoru“. Ako izgubimo, ja iskreno nemam pojma što će se dogoditi. Kako ja volim reći – spremna sam na sve“, zaključit će Nevena. Tko će u večerašnjem izazovu pobijediti, a tko će zbog poraza završiti na novim nominacijama doznajte večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju