Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Poseban tretman koji su članovi plavog tima dobili kao dio nagrade nakon uvjerljive pobjede nad crvenima ostavio je pozitivan trag na njima, a novi dan započet će svježom dozom pozitivne energije zbog koje će svi na trenutak zaboraviti nadolazeće nominacije. Ipak, s obzirom na to da je novi izazov za plemenski imunitet sve bliže, članovi će se početi psihički pripremati za sve moguće ishode.

Situacija u plavome timu trenutno je stabilna po pitanju međuljudskih odnosa, pa će se tako pojedinci naći pred velikom dilemom koga bi mogli nominirati u slučaju da opet moraju proći kroz proces nominacija. Na prošlim nominacijama nakon Kristiana, koji je napustio show, sljedeći kandidat s najvećim brojem glasova bio je Hrvoje, no već je poznato da jedan cijeli tjedan u „Survivoru“ može donijeti velike obrate u odnosima među kandidatima.

 

S druge strane, crveni se tim vodi isključivo sistemom najslabije karike, zbog čega je već poznato da su trenutno najugroženije Mina i Nađa. No tek ishod novog izazova pokazat će koji će se tim ovoga puta naći u nezahvalnoj poziciji te koji će bezbrižno proći kroz večerašnje Plemensko vijeće, a tu je i izazov za osobni imunitet koji u potpunosti može preokrenuti smjer igre.

„Mislim da svima treba biti bitan imunitet zato što samim time čuvamo ekipu tako što nećemo napisati ničije ime“, zaključit će Sumejja i dodati: „Survivor me naučio da je apsolutno sve bitno. Kod mene nema razlike je li nagrada hrana ili neko iznenađenje za koje ne znamo što nas očekuje ili upravo ovi imuniteti. Mislim da je sve za ovu igru jako bitno“. Iz njezinih riječi dat će se naslutiti da će u novi izazov ući odlučna i spremna za još jednu pobjedu, a hoće li i njezini suigrači imati jednaki žar za uspjehom doznat će se u večerašnjoj epizodi.

No, prije predstavljanja izazova, plavi tim doživjet će veliko iznenađenje koje nitko od njih neće očekivati. „Ivana Banfić je zbog ozljede morala izaći iz Survivora. Plavi, vi danas dobivate pojačanje“, najavit će Mario, a u redovima plavog tima naći će se jedan kandidat više. O kakvom je kandidatu riječ i hoće li se već u prvom izazovu iskazati kao poželjan dodatak plavom timu doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju