Unatoč pobjedi, raste netrpeljivost između klanova

Novim izazovima i dramatičnim događajima koji utječu na odnose među natjecateljima u plavom plemenu nema kraja. Netrpeljivost koju međusobno osjećaju potpuno je izašla na vidjelo nakon posljednje igre za nagradu koja je bila ručak odabran od strane njihovih obitelj.

Da bi uživali u jelovniku kojeg su za njih odabrali njihovi najmiliji, kandidati su morali prijeći zahtjevan poligon s preprekama i mnogo provlačenja i preskakanja. Da bi poligon bio još kompleksniji, morali su voditi računa o tome da se staze poligona križaju, pa je bilo jako važno tko će do tih dijelova stići prvi. Na kraju poligona prvo su morali riješiti slagalicu, a potom su ih čekala četiri štapa. Na dva unutarnja štapa morali su okačiti prsten, a dva vanjska štapa morali su srušiti. Za pobjedu im je trebalo osam bodova.

Nakon uzbudljivog poligona kojeg su otvorili Leo i Bojan, samo jedno pleme je uživalo u slasnoj nagradi. Već u prvoj rundi crveni tim je poveo, ali u zadnjem srazu Lazara i Antonije, presudni osmi bod, plavom je plemenu donijela ona i omogućila plavima da uživaju u vrhunskim obiteljskim delicijama. Dok su se plavi gostili, crveni su komentirali kako je Nikolina loše igrala, zbog čega su izgubili vrijedan bod. „Na sljedećem vijeću će ona biti izglasana“, kaže Luka, a Lazar se s njim složio.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju