Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

U večerašnjoj epizodi „Survivora“ kandidati će se suočiti s prvim ovotjednim izazovom za plemenski imunitet koji će pokazati tko će se ovoga puta naći na nominacijama. Za plavi je tim tjedan započeo i više nego odlično s dvije uzastopne pobjede u izazovima za nagradu, a sada kad su riješili problem nedostatka hrane, ostalo im je samo daju sve od sebe te nastave pobjednički niz kako bi izbjegli nadolazeće nominacije.

No kako je već poznato da se kolo sreće u „Survivoru“ okreće, u bilo kojem trenutku može se dogoditi neočekivani preokret koji može promijeniti tijek natjecanja. U novom izazovu kandidate će dočekati još jedan zahtjevan poligon koji će testirati njihovu snagu i brzinu, a hoće li fizički naporan zadatak bolje ležati plavima koji su u posljednja dva dana jeli i više nego dovoljno, ili crvenima koji na tom polju ovog tjedna nisu imali toliko sreće, doznat će se večeras. No prije početka izazova, kandidati će doznati da se ne natječu samo za osvajanje plemenskog imuniteta, već i za bonus nagradu koja pobjednicima omogućava petominutni telefonski razgovor s bližnjima.

 

Kandidate će već i sama najava nagrade dirnuti ravno u srce te izazvati suze radosnice, ali i dodatnu motivaciju za pobjedu u izazovu koji i bez ovog sentimentalnog bonusa donosi izuzetno vrijednu nagradu, odnosno spas od nominacija. Ni Plemensko vijeće neće proći bez iznenađenja, a kandidati do početka nominacija neće ni slutiti da će za vrijeme glasovanja ovoga puta vrijediti posebno pravilo koje će im zabraniti da pojedincima daju svoj glas. O kakvom je pravilu riječ i koji će se tim večeras naći u nezavidnoj poziciji na nominacijama doznajte u 22.15 na Novoj TV!

 

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju