Plavi se bore za nagradu, a crveni za osobni imunitet

Vrijeme je za prvu individualnu igru u ovoj sezoni Survivora. Na izazovnom poligonu gdje će se natjecatelji prvo morati vrtjeti oko svoje osi, a zatim se kretati kroz poligon noseći stalak s lopticom, prvi će put članovi istog plemena igrati jedni protiv drugih. Plavi kako bi osvojili nagradu – odlazak na večeru, a crveni se bore i za nagradu i za osvajanje ogrlice osobnog imuniteta.

Njihov zadatak bit će prenijeti lopticu do kraja poligona, skinuti ključ i otvoriti škrinju u kojoj ih čekaju čunj i dvije lopte. Završni zadatak je srušiti čunjeve s lopticama. Svaki natjecatelj imat će tri života, a pobijedit će onaj kojemu na kraju ostane najviše života.

Mario će crveni tim upitati raste li napetost među članovima crvenog tima dok se pripremaju za plemensko vijeće i duel u kojem će se odlučiti tko će postati peti član porote. „Kod nas nema tenzija. Već smo napravili klanove unutar plemena i znamo tko će biti sljedeći nominirani. Ovisi o tome tko osvoji ogrlicu, znamo tko odlazi u duel“, otkrit će Anđela. Katarina će dodati da će, ako ona osvoji ogrlicu, pleme izglasati jednog, a ona drugog muškog člana tima.

Ne propustite večerašnju epizodu Survivora i saznajte tko će se izboriti za nagradu, tko će osvojiti ogrlicu osobnog imuniteta, ali i tko će morati u duel nakon plemenskog vijeća.

 


Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju