Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Prije drugog ovotjednog izazova za Plemenski imunitet, nakon kojeg će se doznati iz kojeg će tima biti Kristianov protivnik u duelu za ispadanje, članovi plavog tima osvrnut će se na nominacije od kojih se još uvijek sliježu dojmovi, a pojedinci će priznati da su ostali iznađeni ishodom glasovanja.

Ishod glasovanja začudio je i Tomislava koji će zaključiti da Kristian nije zaslužio biti nominiran što se tiče doprinosa unutar tima jer je u svim izazovima donosio bodove, a iskazao se i u ulozi timskog kuhara spremajući jela za sve suigrače.

Iako je priznao da ga je nominacija iznenadila, Kristian će zaključiti da ga takav ishod ne uzrujava, a ostat će pribran čak i pred pritiskom od duela koji ga uskoro čeka. „Ja se borim u svakom duelu, to sam pokazao u svojim djelima, tako da je na gledateljima da gledaju uzbuđeno i da čekaju tu neizvjesnost i da vide što će se desiti“, poručit će Kristian najavljujući duel koji je za mnoge najstresniji dio natjecanja.

 

Zbog ovotjedna tri uzastopna poraza, pobjeda u večerašnjem izazovu od izuzetne je važnosti za plavi tim jer će se u slučaju poraza u duelu s Kristianom natjecati još jedan kandidat iz njihova tima, što bi za njih značilo definitivan gubitak jednog člana. Situaciju u kojoj se nalaze dodatno će otežati Rokovo i Viktorovo zdravstveno stanje, zbog čega će plavi tim igrati s čak dva člana manje.

Roko već neko vrijeme osjeća mučninu i bolove u trbuhu koji će kulminirati tijekom noći, zbog čega će se uputiti na liječnički pregled, a Viktor je zbog ozlijede noge već propustio jedan izazov, ali i Plemensko vijeće. „Danas idem obaviti pregled i moj tim nažalost igra bez Viktora i bez mene, što je jak udarac za njih, ali nadam se da su jaki toliko da mogu napraviti dobar rezultat“, reći će Roko koji će teška srca propustiti sudjelovanje u novom izazovu.

Timovi će u novom zadatku odmjeriti snage u igri koju su kao mali zasigurno zaigrali barem jednom, a u "Survivoru" će je igrati onoliko puta koliko je potrebno da jedan tim osvoji osam bodova. „U Survivoru i u životu kolo sreće se uvijek okreće, a vidjet ćemo kome će se danas okrenuti sreća. Znajte jedno – svakom pobjedom ste korak bliže svom cilju“, najavit će Mario večerašnji izazov u kojem će kandidati igru povlačenja užeta dovesti na sasvim novi nivo. Tko će pokazati veću izdržljivost i snagu te bolju taktiku doznat će se u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju