Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

 

Kandidati zabavno-natjecateljskog showa „Survivor“ od sada će živjeti svi zajedno na istom otoku, a ovom preseljenju prethodio je veliki party povodom ujedinjenja timova na kojemu su kandidati imali prilike zbližiti se te bolje upoznati kroz razgovor i prisjećanje na trenutke koje su prošli kroz dosadašnje natjecanje. Voditelj Mario Mlinarić timovima je otkrio da će od sada živjeti zajedno na istom otoku i pod istim skloništem, ali bez obzira na to zajedništvo, na koje se tek trebaju priviknuti, i dalje će među njima vladati natjecateljski duh jer će se u izazovima natjecati jedni protiv drugih.

Nakon nezaboravnog partyja i noćenja u luksuznoj dominikanskoj vili, plavi tim po posljednji put vratit će se na svoj otok, a zatim se zaputiti prema lokaciji koja će biti njihov novi dom do daljnjeg. I crvenom će timu ujedinjenje donijeti veliku promjenu jer će od sada pod istim skrovištem spavati još sedmero kandidata koje su dosad imali prilike viđali samo na izazovima i Plemenskim vijećima.

Prilagodba na nove promjene bit će zanimljiva, a kako će članovi plavog i crvenog tima reagirati na početak zajedničkog života, doznajte u večerašnjoj epizodi!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju