Mitar: „Mogao sam šutjeti...“

Na posljednjoj uzbudljivoj igri u Survivoru, plavi tim ostvario je tijesnu pobjedu rezultatom 8:7. Pritom im je Dorian bio ključni igrač osvajajući tri boda za svoje pleme. „Osjećaj je fenomenalan. Totem nismo već dugo imali u svom plemenu. Nismo htjeli dozvoliti da još jednom moramo nominirati svog člana, tako da smo još jednom zagrizli i osvojili“, izjavio je Dorian, otkrivajući ponos i odlučnost plavog tima.

Plavi su također iskoristili pogodbu Vesne i Mihaele iz tajnog zadatka, što im je osiguralo opušteni odlazak na plemensko vijeće, ali i piknik. „Ekipa je bila odlična na poligonu i to nam je donijelo mir da možemo uživati“, izjavila je presretna Martina, dok je plavi tim slavio svoj uspjeh.

U igri za osobni imunitet, koju je morao odigrati crveni tim, Stefan je izašao kao pobjednik, jačajući svoj položaj unutar plemena. Na plemenskom vijeću koje je uslijedilo raspravljalo se o situaciji s Ognjenom koji je prije nekoliko tjedana spletkario protiv Vojislava. „Volio bih da se to više ne spominje jer me zamara“, komentirao je Vojislav, sugerirajući da je spreman staviti situaciju iza sebe. Međutim, veći broj glasova ovaj put nije dobio Ognjen, nego Mitar - čak četiri glasa koja je dobio nakon što se na vijeću povela priča o njegovoj ponudi Anđeli da ode u eliminacije umjesto nje ako je pleme nominira. Jedan glas dobila je Vesna, a jedan Ognjen.

„Mogao sam šutjeti i biti drugi po broju glasova, a Ognjen bi bio prvi. Nisam šutio i eto“, kazao je Mitar, otkrivajući svoju odluku da se ne povuče pred izazovima. U duelu će, kaže, dati svoj maksimum jer zna da ga gledaju njegova djeca.

Napetost raste kako se natjecanje nastavlja, a igrači su suočeni s izazovima koji stavljaju njihove vještine, strategije i odnose na test. Pratite daljnji tijek događaja kako biste saznali tko će preživjeti i tko će biti izbačen iz ovog neumoljivog okršaja u Survivoru.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju