Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

U večerašnjoj epizodi „Survivora“ plavi tim odlazi na nominacije nakon kojih će se doznati ime natjecatelja koji će se suočiti u duelu s Minom iz crvenog tima. Odabir kandidata za nominaciju iz tjedna u tjedan sve je teži, a to će ponovno na vlastitoj koži osjetiti članovi plavog tima koji će se i ovaj tjedan naći u nedoumici oko toga čije će ime napisati na nominacijski papir.

Iz dosadašnjih nominacija pripadnici plavog tima mogli su naučiti da nitko od njih nije siguran jer se unutar plemena kriteriji za nominaciju mijenjaju, pa čak i naizgled najjače karike mogu biti izglasane. Dok se crveni tim prilikom nominacija pretežito vodio kriterijima uspjeha u igrama i zalaganja unutar tima, kod plavih su se dosad mogli čuti raznoliki razlozi koji su utjecali na odluku o glasovanju.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 Vjerojatno je najšokantnija dosad bila Goranova nominacija do koje je došlo zbog formiranja klanova unutar plavog tima, no u posljednje se vrijeme o klanovima manje priča, a tim djeluje složnije nego prije, zbog čega je kandidatima još i teže odabrati suigrača kojemu će dati svoj glas.

No jedan kandidat se još uvijek može spasiti od nominacija, pod uvjetom da pobijedi na izazovu za osobni imunitet u kojemu je cilj što prije složiti toranj od drvenih pločica. Svi kandidati imaju šansu spasiti se, ali samo najboljemu će to doista poći za rukom. Tko će se večeras izbjeći nominacije, a tko će se pridružiti Mini u nadolazećem duelu nakon kojeg će netko napustiti show doznajte u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju