Tko je najbolje prošao?

Rezultatom 5:3 na poligonu koji je zahtijevao veliku snagu i dobru koordinaciju, pobjedu je odnio plavi tim, pa su za nagradu osvojili 1.000 pesosa po osobi. Tim su novcem kandidati licitirali za hranu, ali većinu vremena nisu znali što se nalazi ispod zvona te što će dobiti ako tu hranu i osvoje na licitaciji.

„Zahvalio bih se Luki, jer smo zbog njega napravili prekretnicu“, osvrnuo se Jakob na igru u kojoj su odnijeli pobjedu. Varja se pak požalila što je nisu pustili da igra, a Tijana je napomenula da je poligon bio previše težak i za nju, te da smatra da Varja ne bi izdržala.

Prvi je nagradu na licitaciji dobio Damjan, a radilo se o voćnoj salati. Da nije baš najbolje prošao, otkrio je kada su se ispod drugih zvona počele otkrivati poslastice poput pizza, sendviča, pečenih krumpirića i pilećih medaljona. No, neki kandidati ostali su kratkih rukava kao i Damjan, kad su dobili primjerice – samo banane. Na meniju su bili još i kroasan punjen pistacijom, plata sira s kruhom i maslinama, torta od sira, pina colada… Nakon nekoliko tjedana na izoliranoj lokaciji, kandidati su se napokon malo i oslastili raznolikom hranom te se zadovoljniji vratili u kamp u iščekivanju novih zbivanja u Survivoru.

Što biste vi najviše htjeli dobiti na licitaciji?

glasova:

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju