„Imam osjećaj da će mi glava eksplodirati“

Viroza koja već neko vrijeme hara u plavom plemenu, sada je „dotukla“ Mihaelu, koja će cijelo jutro prije odlaska na poligon provesti u ležećem položaju. „Imam osjećaj da će mi glava eksplodirati. Ne osjećam se nimalo sposobno za igru i mislim da ću pauzirati“, reći će bolesna Mihaela.

Iako je plavo pleme u posljednje vrijeme odnijelo sve pobjede za nagrade, a i na prethodnoj su se počastili obilnim obrocima, Dorian će komentirati kako je crveno pleme puno intenzivne energije unatoč tome što u zadnje vrijeme jedu samo kokos i rižu. „Njihova energija meni osobno ponekad zna biti previše intenzivna. Ima trenutaka kad nikome stvarno nije do pjevanja. Ali, sviđa mi se ta pozitiva kod njih. To je super osobina - kad je sve crno, oni znaju biti vedri“, ispričat će Dorian.

Slijedi posljednja igra za plemenski imunitet. Nakon ove vrlo važne igre sve će se promijeniti, jer jedno od plemena ostaje bez jednog člana u timskom izazovu. Osim plemenskog imuniteta pobjedničko pleme će dobiti i nagradu, a to su za svakog člana tima burger, maslac od kikirikija, krekeri te 200 grama šećera. Gubitnici ove igre morat će u igru za osobni imunitet, a onaj tko u njoj osvoji ogrlicu sa sigurnošću će ući u četvrtfinale. „Sada je najnezgodniji trenutak za ispadanje“, istaknut će Mihaela. Junaci ovogodišnjeg Survivora poslije ovog zadnjeg sraza plemena, idu u individualnu igru, borbu za prednost i opstanak.

Na dugačkom poligonu za zadnji plemenski imunitet, prvi će snage ukrstiti Luka i Stefan a čijom će pobjedom završiti igra, ne propustite pogledati u novom nastavku uzbudljive avanture odvažnih natjecatelja u showu Survivor.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju