''Plavi, učinili ste me ponosnom!''

Još jedna odlična pobjeda za plavi tim u Survivoru! Posljednja je to igra u kojoj su se nadmetala plemena, pa ćemo od sada gledati samo međusobnu borbu natjecatelja. Da bi bili bezbrižni na plemenskom vijeću, kandidati su morali svladati veoma težak poligon na kojem su se morali penjati, spuštati kolicima, a zatim se provući kroz brojne prepreke. Na putu do kraja poligona morali su pokupiti vreću s pijeskom.

Kada su došli do ploče s košem, zadatak im je bio srušiti totem pomoću vreće s pijeskom te loptu uz pomoć diska. Nakon toga, istu loptu morali su ubaciti u koš, a za pobjedu plemena trebali su prikupiti osam bodova. U ovom zahtjevnom poligonu plavi su pobijedili s rezultatom 8:4, a crveni će na plemenskom vijeću morati dati imena dvije osobe koje će sudjelovati u duelu na kojem će samo jedna od njih izboriti svoj ostanak u showu.

Posljednji plemenski bod osvojila je Sanja u srazu s Natašom.

„Plavi, učinili ste me ponosnim i ovo je šestorka najboljih“, rekla je Sanja svom plemenu. Koji će član crvenog tima ostati kratkih rukava i iz kampa preseliti u porotu, vidjet ćemo u novoj epizodi u kojoj će svoje Survivor vještine odmjeriti dva natjecatelja iz njihovog plemena.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju