Što mislite, koga će odabrati?

Dug, težak i trnovit put koji izvlači i najbolje i najgore iz natjecatelja, u Survivoru za sada je izdržala samo velika devetorka – četiri člana iz plavog plemena i pet iz crvenog plemena. „Došli smo u fazu gdje smo svi skroz ravnopravni i gdje svatko može iznenaditi, dominirati i pobijediti“, reći će Tijana koja će naglasiti da se trudila cijelo vrijeme dati sve od sebe i potrudila se najviše što je mogla. „Drago mi je da sam pokazala sebi da to mogu psihički izdržati“, istaknut će. Matea misli da će prvi na plemenskom vijeću crvenog plemena biti izglasan Ognjen, a upitana za koga misli da će nominirati Stefan, odgovara da će on o tome vjerojatno odlučiti pomoću „brojalice u njegovoj glavi“.

„Mislim da, ako u Survivor dođeš s nekom strategijom, ona će se teško održati, jer se stvari mijenjaju iz dana u dan. Konstantno bi je morao prilagođavati nečemu, a i to je nepredvidivo“, komentirat će Katarina sasvim neizvjesne trenutke koji očekuju crveno pleme.

Jednoj osobi iz crvenog plemena bliži se kraj u Survivoru, no prije toga pleme mora odabrati dueliste na plemenskom vijeću, a kako će ono izgledati ne propustite pogledati u novoj epizodi.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju