Damjan: „Igra bez Varje crvenom timu može pomoći samo psihički, ne i fizički“

Sad kad je Varja otišla iz Survivora, ženske članice plavog tima imat će oštrije konkurentice za natjecanja na poligonima. Ali i još jedan problem, jer se pozornost s Varje prebacuje na druge članove u timovima. „Kod Mateje mi smeta to što voli govoriti ljudima što rade pogrešno. Puno pametuje, na sve se hvata i stalno dobacuje, a kad se njoj nešto kaže ona odgovori da je ona takva. Ako radiš nešto krivo, cilj bi bio to promijeniti, a ne samo odgovoriti da je to tako u tvom karakteru“, izjavit će Nikola, a Jakob dodati da se Matea nametnula slagati plemenu strategiju vezano uz parove u igrama te da to nije baš svima drago.

„Igra bez Varje crvenom timu može pomoći samo s psihičke strane, ali što se tiče fizičke, tu smo jači“, procijenit će Damjan. No, koliko će biti u pravu, doznat ćemo u igri za nagradu koja ih očekuje.

Nagrada za koju će se boriti je hrana za cijeli tjedan, odnosno frižider pun hrane, slasnog povrća, jaja, sira, mlijeka, mesa, mahunarki… a dobit će i brašno. Natjecatelje očekuje poligon na moru, malo plivanja, malo trčanja, preskakanja, svladavanja prepreka, slaganja slagalice i rušenje totema.

Koji će tim u tome biti bolji i zasluženo u svoj kamp ponijeti vrijedan i napunjen hladnjak, čiju će električnu energiju dobivati konstantnim bicikliranjem, ne propustite pogledati u novoj zabavnoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju