„Ne osjećam se odbačen“

Izjednačeni u broju natjecatelja crveni i plavi kreću u novu igru za nagradu, a plavo pleme se nada da će pobijediti, najviše radi toga da nahrane Martinu. Odnosi u crvenom plemenu, iako otvoreni i jasni, do sada su ih koštali bodova u igrama. Posljednje plemensko vijeće članovi plavog tima ocijenit će tužnim jer je crveni tim ponovno birao svog člana za duel, pa su znali da oni ostaju bez jednog natjecatelja. Sada su sve oči uprte u Ognjena, ali problem je u tome što on plemenu donosi bodove. „Da je Ognjen u našem plemenu, sigurno bih glasao za njega dok god je u igri, dok god je u plemenu. Mislim da je napravio najgoru moguću stvar koju član može napraviti za svoje pleme“, komentirat će Luka.

S druge strane, Ognjen se ne boji za svoju poziciju u crvenom plemenu. „Ne osjećam se odbačen, nego bi ovako trebalo biti. Siguran sam da ćemo razgovarati svi i to mi je drago. Siguran sam da ćemo doći do rješenja“, reći će Ognjen. Uroš smatra da će izbacivanje Ivane doprinijeti timu, a što se tiče kampa neće se ništa promijeniti, jer nije bila posebno angažirana u plemenu. Vojislav pak smatra da je i Varja slaba karika te da će ona ispasti sljedeća.

Saznat ćemo i što Damjan misli o Matei. „Kad sam je tek upoznao mislio da da voli biti u centru pažnje, a kad sam je upoznao bolje, shvatio sam da je draga i topla osoba“, ispričat će on, a Matea će ispričati svoju osobnu priču. Što će sve otkriti o sebi, doznat ćemo i od Doriana, Vojislava i Tijane.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju