Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Nakon što su kandidati „Survivora“ prolili suze, krv i znoj u posljednjem izazovu te za nagradu osvojili mamin ručak, večeras ih čeka opuštenija igra u kojoj zabave neće nedostajati. Nagrada za koju će se ovoga puta natjecati bit će ukusan roštilj kojega će osvojiti članovi pobjedničkog tima, a da bi im to pošlo za rukom moraju biti bolji od suprotnog tima u nogometnoj utakmici koja će se održati na pješčanom terenu.


Iako će izazov za većinu kandidata biti izuzetno zabavan i manje zahtjevan od nekih prošlih zadataka koji su zahtijevali veće fizičke napore, tijek igre naljutit će Gorana koji će u naletu bijesa nogom udariti ogradu i demonstrativno napustiti teren. Razlog tome bit će njegov sukob s Rokom koji će se nastaviti i na tribinama.

„Ne mogu trčati više, jesam li trčao gore-dolje stalno? Brate mili, pa nemam ja snage za trčanje“, povikat će Roko koji će se udaljiti s tribina poručujući ostalima da više neće igrati, što će dodatno naljutiti Gorana koji mu neće ostati dužan. „Bolje. Poželi da te nominiramo, pa izađi“, odbrusit će mu Goran, referirajući se na posljednji incident s Rokom koji je od svojih suigrača tražio da ga nominiraju, pa se predomislio svega nekoliko trenutaka prije početka nominacija.

Iako je Goran u više navrata izjavio da često burno reagira, nakon čega se brzo i smiri kao da ništa nije bilo, možda će upravo okršaj s Rokom biti nagovještaj novih neslaganja unutar plavog tima. Novi je izazov pred njima, a koji će tim pobijediti i uživati u delicijama s roštilja doznat će se u večerašnjoj epizodi u 22.15 na Novoj TV!

 

 

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju