Hrvoje se s tri glasa za dlaku izvukao od nominacije

Prvi ovotjedni izazov za plemenski imunitet završio je još jednom pobjedom za crveni tim, zbog čega su se članovi plavog tima našli u nezavidnoj situaciji da među sobom moraju nominirati kandidata za potencijalno ispadanje iz showa.

Gledatelji su još jednom imali prilike svjedočiti izuzetno napetom izazovu u kojemu su crveni nakon izjednačenja u posljednjoj rundi uspjeli osvojiti odlučujući bod koji im je omogućio imunitet, a plavi su se nakon poraza uputili na izazov za osvajanje osobnog imuniteta gdje ih je dočekao zadatak s nimalo jednostavnim mehanizmom za balansiranje loptica. Kako se bližio kraj izazova, kandidati su balansirali loptice sklopljenih očiju i stojeći na samo jednoj nozi, a najbolju ravnotežu ovoga puta imala je Sumejja kojoj je pripala ogrlica osobnog imuniteta.

 

 

Zbog novog poraza članovi plavog tima nisu mogli izbjeći sudjelovanje na Plemenskom vijeću gdje je svatko od njih morao dati svoj glas za onog kandidata kojeg trenutno smatraju najslabijom karikom, a najviše glasova skupio je Kristian.

Iako je tijek nominacija iznenadio pojedince jer su se među izglasanima našli još i Hrvoje, Nevena i Tomislav, finalna odluka ipak je pala na Kristiana koji je priznao da nije očekivao ovakav ishod. „Što je tu je, idem se boriti. Nema druge“, kratko je poručio. Kandidati Tomislav i Nevena imali su svatko po jedan glas, a Hrvoje se s tri glasa za dlaku izvukao od nominacije, što ga je također neugodno iznenadilo, s obzirom na to da se tek nedavno pridružio timu.

Nakon Plemenskog vijeća kandidati plavog tima razgovarali su o ishodu nominacija, a crveni tim večer je priveo kraju dubokoumnim razgovorom uz vatru. Kandidat Ramiz iskoristio je priliku da sa svojim suigračima podijeli tragičnu životnu na koju je malotko mogao ostati ravnodušan. „1997. godine mi se rađa kćerka Zahira. Dijete koje je bilo zdravo, lijepo. Dva i pol mjeseca je imalo. Negdje sam bio u kući, oko 9, pola 10. Žena ga je stavila u drugu sobu na spavanje i poslije pet minuta je otišla da je pogleda, počela je vrištati. Ja rekoh, mora da je nešto ušlo kroz prozor, neka životinja ili nešto, pa sam potrčao tamo da pogledam… Ono je umrlo. Kako je umrlo, nitko ne zna“, ispričao je Ramiz koji se na vlastitoj koži uvjerio da život ponekad priča tužne priče.

Dok je totem plemenskog imuniteta u njihovim rukama, crveni je tim bezbrižan, no njihova sigurnost neće trajati dugo jer ih već idućeg dana čeka drugi izazov za plemenski imunitet.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju