Nervoza u malom klanu plavog plemena...

Dodatan vjetar u leđa plavom timu nakon razgovora s prijateljima nije unio bolje raspoloženje u pleme. Sitničave podjele između velikog i malog klana idu toliko daleko da je Sanja počela brojati zrna riže kako bi svatko u plemenu dobio jednaku količinu. „Sanja broji zato da svatko dobije isti broj zrna. Sve dijelimo jednako“, objasnila je Nora.

Pred igru za plemenski imunitet, u malom klanu plavog plemena raste nervoza jer se Denis i David boje gubitka i nadolazećim igrama. „Jesmo u lošijoj situaciji, ali nadam se da ćemo dogurati daleko“, rekao je Denis. „Ako danas izgubimo igru i netko od nas ne osvoji osobni imunitet, mogli bismo namjerno izgubiti drugu igru da obojica idemo u duel“, kaže Denis. Uskoro će se spojiti plemena, a Filip želi da u timu budu „njegovi ljudi“.

Imaju li David i Denis razloga za strah?

glasova:

Bojan i Marko požalili su se na Kalua i njegove reakcije. „Konstantno se nešto žali, konstantno mu nešto smeta. Nisam to očekivao s obzirom na njegovu priču. Ako bih morao izabrati, birao bih njega na nominacijama“, rekao je Bojan.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju