Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

U večerašnjoj epizodi „Survivora“ slijedi najnapetiji dio tjedna – duel u kojemu će se dva kandidata natjecat za ostanak u showu.

Već je poznato da je prvi duelist Kristian iz plavog tima, a još uvijek je nepoznato s kime će se suočiti. Jedno je sigurno – nakon velike pobjede plavog tima, koji je osvojio plemenski imunitet i tako se spasio od ponovnog sudjelovanja u nominacijama, drugi duelist bit će netko iz crvenog tima, a ime kandidata kojemu će pripasti ta neslavna titula zasad se može samo nagađati.

 

Prije odlaska na Plemensko vijeće, gdje će se izglasati ime drugog duelista, crveni tim pristupit će već dobro poznatom izazovu za osobni imunitet u kojemu kandidati dobivaju posljednju priliku da se spase od nominacija. No tu privilegiju može dobiti samo onaj kandidat koji u izazovu izdrži više od ostalih.

Tko će se ovoga puta spasiti od nominacija i osigurati si mirnu večer, a tko će se s najviše dobivenih glasova od strane svog tima pridružiti Kristianu u duelu za opstanak kojim će završiti još jedan tjedan u „Survivoru“ doznajte večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju