Samo jedan tim odlazi na svoj otok s namirnicama.

Kandidati Survivora u novi tjedan ulaze borbom za namirnice. Iako su prošloga tjedna plavi bili ti koji su osvajali hranu, crveni su jeli ono što su ulovili i time se, kako je primijetio plavi tim, čak i više zasitili.

Enea, kojemu je plan da počne pobjeđivati, pomalo je obeshrabren zbog male količine hrane koja im je bila na raspolaganju, a Denis je rekao: „Što se tiče hrane ne mogu reći da sam prije imao neke ekstremne situacije. Nikad nisam ovoliko dugo ne jeo“. Lovljenju hrane stoga se već u rano jutro posvetio i plavi tim. Marina i Filip u jutarnjem su lovu uspjeli timu priskrbiti slasnu hobotnicu. „Ovo je bila najbolja hobotnica u mom životu“, kazao je Filip. Dok su svi prionuli slasnom jelu, Nora nije htjela jesti s njima jer joj je bilo žao tog morskog stvora.

Na plaži će natjecatelje dočekati jedno lijepo iznenađenje jer se u plavi tim vraća Mihaela, dok crveni tim u novi izazov dolazi s članom manje. „Mislim da smo dovoljno ljuti i gladni da ćemo danas pobijediti“, rekla je Antonia. U novoj epizodi napokon ćemo vidjeti i tko će biti proglašen vođom plavog tima, te kako će završiti natjecanje za pet ličkih krumpira i kilogram leće u zabavnom poligonu u kojem će kandidati morati pokazati spretnost i brzinu tijekom vjetrovitog dana u Dominikanskoj Republici.

Survivor pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Aleksa Perović prvi je napustio Survivor. Pogledajte njegove reakcije nakon ispadanja: 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju