Pobjedu je odnijela Marina, ali s osjećajem gorčine prema svom plemenu.

Niz gubitničkih poteza na poligonu uzrokovalo je da plavi tim završi u natjecanju za osobni imunitet na spravi za balansiranje. Najviše spretnosti pri tom je pokazala Anđela. „Jako mi je drago, jako sam htjela ogrlicu, barem jednom da je dobijem dok sam ovdje. Iako, mislim da je trenutno najpotrebnija Nori zbog statistike“, rekla je Anđela koja je zajedno s novim članovima u timu bila sigurna na plemenskom vijeću.

Do samog glasovanja bilo je neizvjesno tko će kome dati glas. Naime, i Filip i Denis su s drugim članovima tima komentirali koliko imaju međusobno loš odnos. „Nisam s njim progovorio 10 riječi u 20 dana vezano za naš život. Pričali smo možda nešto o igrama, ali ja ga ne poznajemo uopće. Dečko se na svakoj igri gura, sam za sebe tvrdi da je on najjači i najbrži. U stvarnom životu ne vidim da bi se Denis i ja koji smo dosta drugačiji karakteri, družili“, kazao je Filip Nori. No, kada je došlo vrijeme za glasovanje, Denis i Filip nisu glasovali jedno za drugo. Filip je svoj glas dao Marini jer, kako kaže, previše šefuje u plemenu. Denis je pak glasao za Antoniju. Amer smatra da je Nora najslabija karika u plavom timu, pa je svoj glas dao njoj. Nora je glasala za Davidov odlazak u duel, pa je do samog kraja bilo neizvjesno koji će član plavog plemena u duelu morati izboriti svoj ostanak. Najviše glasova, njih četiri, na kraju je ipak dobila Marina.

„Očekivala sam pokoji glas, ali ne da budem nominirana. Srce mi tuče jako, hoće izaći van, ali bit ću dobro“, bio je Marinin komentar kad je čula da ju je tim nominirao. „Ne zamjeram nikome, očito je svatko odlučio po svojoj logici i savjesti. Očito sam nekima stala na žulj. Možda postoje neki klanovi iako se govori da ne postoje. Ovo me stvarno iznenadilo. Možda sam im i prevelika konkurencija pa me se žele riješiti“, kazala je Marina. Pleme se prije duela našlo i prokomentiralo glasovanje, a ono je najteže palo Ameru, jer Marina im donosi bodove, a bodovi znače hranu. „I meni se ne sviđa nečiji karakter u plemenu, ali donosi bodove. Pleme je sito, osvajamo nagrade. Ako vidim da se tako radi onda ću sam otići. Meni je to degutantno“, rekao je Amer svima. „Vidi se da doprinosi ništa ne znače“, primijetio je David, a Anđela je na okupljanju plemena Marini otvoreno rekla da je ona glasovala za nju jer joj nije čestitala kad je osvojila ogrlicu osobnog imuniteta, iako su joj svi čestitali te da se Marina inače ponaša kao da igra samo za sebe, a ne za tim. U duelu s Anom, u kojem je najvažniji bio dobar balans, pobjedu je odnijela Marina, ali s osjećajem gorčine prema svom plemenu.

Ana je za kraj rekla. „Super sam, dobro se osjećam, Teško mi je ovo, ali moram gledati s pozitivne strane, a to je da sam izabrana među tisućama kandidata da uđem u Survivor“. Sada, kada je Ana izvan igre, crveno pleme okreće se protiv Marka. „Djevojke su mi skrenule pažnju za Markovo ponašanje, da se ponaša čisto iz interesa, što prije nisam mogao shvatiti. Kad sam ga analizirao dok smo igrali, shvatio sam kako se ponaša'', rekao je Lazar koji je na plemenskom vijeću procijenio da bi plavi tim mogao nominirati Sanju jer smatra da se nije uklopila u pleme.

Survivor gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju