Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Poraz u prvom ovotjednom izazovu za nagradu trgnuo je članove plavog tima koji će jutro započeti intenzivnim pripremama za novu igru. Kako su se na vlastitoj koži uvjerili da nekoliko uzastopnih poraza negativno utječe na poletnost cijelog tima, odlučili su dati sve od sebe da stanu na kraj porazima.

Goran je usavršio svoju pobjedničku taktiku koja uključuje meditaciju, vizualizaciju i intenzivne pripreme za izazove, a novu metodu testirat će prije novog velikog izazova u kojemu ga neće pokolebati čak ni nezgoda koju je doživio za vrijeme lova na raže. „Kad sam ulovio ražu osjetio sam da me nešto ubolo dolje u nogu. Nastavio sam lov dok nismo ražu izvukli van – i bila je stvarno najveća dosad, tako da smo fino papali nakon toga – ali bol je nastavila ići dalje i neka oteklina se pojavila, tako da sam zaključio da bi to mogla biti riba pauk“, otkrit će Goran koji je još prije dolaska u Dominikansku Republiku pomno proučio sve otrovne životinje, pa će zaključiti da nema razloga za paniku. Iako ozljeda neće biti opasna po zdravlje, ostat će neizvjesno hoće li ona utjecati na njegovu snagu i učinkovitost za vrijeme izazova.

„Ne znam je li zbog moje ozlijede ili zbog čega, ali nikad nisam imao manji pritisak, iako je odgovornost sada na meni. Vjerujem u svoj sustav koji sam smislio, ali sam svima rekao da sustav ne počinje funkcionirati preko noći“, objasnit će Goran koji će se našaliti da je preuzeo Ministarstvo sporta i igara u nadi da će osvijetliti obraz svim sportašima unutar tima.

Novi izazov donijet će nešto što kandidati dosad nisu iskusili, a to je odmjeravanje snaga s povezima preko očiju. Kandidati plavog i crvenog tima naći će se u klinču dok će se natjecati za osvajanje ne jedne, već dviju nagrada. Prva nagrada uključuje opremu za ribolov koja se sastoji od podvodne puške, role za ribolov, mreže, maske i dihalice, dok je druga nagrada velika riba kojom će se pobjednički tim počastiti za zasluženu pobjedu. Iako će izazov biti istovremeno napet i zabavan dok se kandidati budu šuljali da zavaraju protivnikova čula i pritom jedni druge uhvate nespremnima, kod pojedinaca će se igra zaoštriti. Tako će natjecanje između Ivane Banfić i košarkašice Milice prerasti u napeto hrvanje na podu koje će prekinuti voditelj Mario Mlinarić. Koja će od njih donijeti bod svom timu i kako će se u novom izazovu snaći ostali kandidati doznajte u večerašnjoj epizodi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju