Izazovan početak za oba tima!

Iako se činilo da je crveni tim uspio osvojiti svu početnu prednost, u posljednjem izazovu pobjedu su odnijeli plavi te osvojili ribolovni pribor, a to je posebno oduševilo Mihaelu koja se ribanjem bavi cijeli život: „Nagrada koju smo osvojili je savršena. Ribolov je moj hobi. Čim smo dobili pribor, pošla sam u more vidjeti što mogu naći.“

Prošle godine zbog ozlijede Mihaela je morala odustati od natjecanja, ali u ovoj sezoni vratila se još upornija i još jača. „Osjećaj se nije niti malo promijenio, sad je još jači, jednostavno neopisiv. U meni je tisuću i jedna emocija. Nije lako doći nakon ozlijede ponovno ovdje, ali sam presretna što imam novu priliku ići s ovim ljudima u nove pobjede i borbe. Novo pleme je fantastično. Svi smo energični i vedrog duha, borbeni tako da vjerujem da će gledatelji imati što gledati“, poručila je.

Kako će se odvažni kandidati u natjecanju izboriti u izazovnim preprekama na putu i koji će tim pokazati veću izdržljivost i snalažljivost, ne propustite pogledati u idućoj epizodi punoj adrenalina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju