Dorian: „Brutalan je osjećaj biti prvi polufinalist“

U najnovijoj epizodi Survivora, natjecatelji su se suočili s izazovima koji su definirali tko će se plasirati u polufinale, a tko će morati proći kroz duel kako bi zadržao svoje mjesto u igri. Iz plavog plemena, Mihaela i Dorian odmah su se u prvoj igri plasirali u polufinale. „Brutalan je osjećaj biti prvi polufinalist“, rekao je Dorian, dok je Mihaela, korak do finala, izjavila: „Uvijek sam išla dan po dan i nisam išla toliko unaprijed da se vidim u polufinalu ili finalu. Smirila sam se danas i više fokusirala, što mi je i donijelo ovu pobjedu.“

S druge strane, Luka i Matea iz plavog plemena morali su se boriti u duelu za svoje mjesto u polufinalu. Nakon napete borbe, Matea nije uspjela izboriti svoje mjesto te je emotivno reagirala, a od suza je teško došla do riječi.

U crvenom plemenu, svoje mjesto u polufinalu osigurali su Anđela i Stefan. Tijana i Ognjen morali su proći kroz duel, gdje je Ognjen, nažalost, eliminiran. „O sebi sam naučio da ne trebam žuriti, nego da idem korak po korak i dan po dan. Naučio sam da trebam biti mirniji i komunikativniji jer sam se ponekad previše zatvarao u sebe i pokušao se stopiti s prirodom, umjesto s ovim predivnim ljudima. Nisam nikoga htio povrijediti“, rekao je Ognjen, koji zajedno s Mateom odlazi u porotu.

Tijana, koja je prošla u polufinale, rekla je: „Ovo mi je bio najstresniji događaj. Osjećala sam se kao neko dijete slažući ploče, ali jako sam sretna.“

 

Na korak do pobjede sada su Mihaela, Dorian i Luka iz plavog tima, te Tijana, Anđela i Stefan iz crvenog. Uzbudljivo polufinale je pred nama, a natjecatelji će se boriti do posljednjeg daha za mjesto u finalu.

Ne propustite napete trenutke Survivora dok se najbolji natjecatelji približavaju velikom finalu!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju