Mihaela: „Osjećaj je nevjerojatan, ne mogu se prestati smijati“

Nastavljaju se napeti trenuci u zabavno natjecateljskom showu Survivor. Nakon intenzivnog sraza s Lukom u prethodnom natjecanju, Matea je morala napustiti show, ostavljajući iza sebe tišinu koja je zapanjila preostale natjecatelje u plavom plemenu – Luku, Mihaelu i Doriana. „Duel Mateje i Luke bio je veoma napet i neizvjestan do zadnjeg trenutka“, rekao je Dorian. „Luka je dosta dobar u tim igrama, mislio sam da će pobijediti. Ali kad je ona složila sve, pomislio sam – je li moguće? No, pogrešno je posložila kocke, Luka je dobio još vremena i pobijedio“, ispričao je ovaj polufinalist.

Dok se prašina polako sliježe nakon ovog nepredvidivog dvoboja, preostali natjecatelji se pripremaju za polufinalni izazov. Pobjednici iz plavog i crvenog plemena ići će direktno u finale, dok će o sudbini drugog finalista odlučivati porota na plemenskom vijeću. Stefan, koji se oslanja na sudbinu, izjavio je da se ne opterećuje time što će reći porota.

Mihaela, puna entuzijazma, ne krije svoje oduševljenje: „Osjećaj je nevjerojatan, ne mogu se prestati smijati“. Luka, s druge strane, najavljuje da će prvenstveno uživati u svakom trenutku na poligonu, ističući koliko je veliki uspjeh već to što je stigao do polufinala: „Malo tko je doživio ući u polufinale“.

Anđela je optimistična i vidi se u finalu, vjerujući da su joj šanse s porotom, ako oni budu odlučivali o njoj, 50:50: „Ne razmišljam kako će biti na vijeću i što će me pitati“, kaže ona, nagovještavajući svoju strategiju za posljednje korake u natjecanju.

Ne propustite novu epizodu Survivora i saznajte tko će se okititi titulom prvog finaliste, a tko će morati pred porotu.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju