To će potaknuti sumnju u Meggy da svom plemenu još nešto skriva

Nakon gubitka u igri za plemenski imunitet, članovi crvenog tima svoj će osobni imunitet morati izboriti u igri koja će biti pripremljena tako da uključuje samo ruke, pa će u njoj moći sudjelovati i Mitar koji tvrdi da ima ozlijede na obje noge. No on je svom plemenu već prije kazao kako bi volio da glasaju za njega, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li se potruditi osvojiti imunitet.

Također, Mitar će izložiti Katarini svoju ideju o predstojećim nominacijama u crvenom plemenu. „Koliko sam shvatio, razmišljanja su između Ivane i Varje. Ako nastavimo ovako igrati na sreću, da vidimo tko će za koga glasati, onda nećemo imati ništa“, reći će te predložiti Katarini da pleme uzme stvari u svoje ruke na jedan od dva načina, koja bi uključivala izbacivanje Varje. „Neće ispasti, jer Katja je najslabija karika“, reći će mu Katarina koja neće biti za to da kalkuliraju, nego za to da ispadne najslabija karika.

Meggy će plavom timu otkriti da Varja ima tajni imunitet koji je osvojila na borbi najslabijih karika, a to će potaknuti sumnju u Meggy da svom plemenu još nešto skriva. Tko će se u eliminacijskoj igri boriti za svoj opstanak u Survivoru s Katijom i Nikolom koji su izglasani na prethodnim nominacijama u plavom plemenu, ne propustite doznati već večeras u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju