Leo: „Još nemam ime koje ću napisati, ali definitivno će to biti između Marine i Denisa“

Nakon odlične nagrade koja se sastojala od videoporuke i obilja hrane koju je osvojio plavi tim, slijedi igra za plemenski imunitet koja im može osigurati da se spase na plemenskom vijeću. „Makar se ne slagali, dok god imamo zajednički cilj mislim da ćemo dobro igrati“, rekao je Filip, a Marina smatra da veći klan ima i „imunitet struje“, budući da ih je više i neće se međusobno nominirati. No ne računaju na jednu važnu stvar koja bi mogla pomoći manjem klanu, ukoliko izgube igru.

„Od prvog dana od kad sam došao u Survivor, iako sam optužen od strane Denisa da sam 'fejk', nikad nisam lagao u Survivoru“, kaže Filip. Denis i Marina se boje da će veći klan namjerno izgubiti u igrama kako bi ih izglasali na nominacijama za duel. „Još nemam ime koje ću napisati, ali definitivno će to biti između Marine i Denisa“, kaže Leo koji tvrdi da će, unatoč Marininim strahovima, dati sve od sebe u sljedećoj igri. „Ni u najluđim snovima nisam mislila da će ovako izgledati moj Survivor“, otkriva Marina.

U crvenom timu, Nikolina i Nataša zamjeraju Dragi njezinu negativnu energiju i smatraju da njezina mrzovolja previše utječe na cijeli tim.

S obzirom na negativnu energiju, vidjet ćemo na koji će tim ona manje utjecati i tko će odnijeti pobjedu u ovom važnom natjecanju za plemenski imunitet.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju