Nada se da će mu ujedinjenje donijeti pozitivno iskustvo!

Nakon niza poraza u igrama za plemenski imunitet, plavi tim napokon je osvojio pobjedu i na miru će moći prisustvovati plemenskom vijeću. „Bilo je krajnje vrijeme da pobijedimo u igri za plemenski imunitet“, rekla je Antonia. U tom radosnom tonu odlučili su osvježiti zasluženo dobiveni totem, a među dečkima se poveo i razgovor o djevojkama iz crvenog tima. „Volim djevojke koje se teško osvajaju, jer to mi čini neki izazov“, kaže David koji, čini se, voli izazove i izvan Survivora, a Leo je izrazio privlačnost prema Anji. „Nataša mi izgleda kao dosta divlja cura, a Anja povučenija. Ona mi je jedna od najljepših iz crvenog tima“, kaže Leo te se nada da će ujedinjenje donijeti pozitivno iskustvo, ali napominje da zapravo očekuje da će biti trzavica i svađe.

Nakon vrlo iscrpljujuće igre crveni tim morao je na igru za osobni imunitet, a osvojio ju je Bojan.

Prije plemenskog vijeća Bojan je prišao Kaluu i razgovarao s njim o mogućnosti da ga direktno prozove za eliminacijsku igru, opravdavajući to Kaluuovom, kako kaže, negativnom energijom koja mu ne odgovara. Kaluu pak smatra da Bojan izmišlja razloge zbog kojih bi ga nominirao. „Nisam si našao mjesto u plemenu, često sam po strani“, rekao je Kalu, smatrajući to pravim razlog zbog kojeg je na piku pojedinim članovima crvenog tima među kojima je i Bojan.

Hoće li se Kalu i na plemenskom vijeću pred svima odvažiti i reći što misli, sada kada je suočio Bojana s ponašanjem, vidjet ćemo već u sljedećoj epizodi Survivora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju