Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Večeras je vrijeme za novi izazov u „Survivoru“, a nakon što su se slegnuli dojmovi od poraza kojeg je u prvom ovotjednom izazovu pretrpio plavi tim, novo jutro proteći će u nagađanjima koja će ih nagrada ovoga puta dočekati. Dok će neki nagađati da je u pitanju meso ili obilna količina hrane, drugi će se ponadati vrećama za spavanje, madracima i jastucima, a ono što će ih zaista dočekati bit će iznad svakog očekivanja.

Prije predstavljanja novog izazova, Mario će kandidate upitati kakvu nagradu najviše priželjkuju, a njihove reakcije bit će pomalo neočekivane. „Nedostaje mi da znam kako su mi mama i baka. To je sve – prijatelje imam, imam hranu, imam zabavu, imam sve, samo bih voljela znati kako su one“, reći će Mina kroz suze, a njezin odgovor potaknut će lavinu emocija unutar oba tima.

 

Zbog Mininih riječi u plač će briznuti i njezina suigračica Milica koja bi najviše od svega voljela vidjeti svog sina. „I meni bi ta nagrada najviše značila i mijenjala bi je za sto kilograma hrane. Samo da vidim kako je on pošto se brinem svaki dan kako izgleda, je li se promijenio, hoće li reći – mama, gdje si bila? Što je s tobom?“, reći će Milica kroz suze, a nakon što će joj Mario dati priliku da se obrati svom sinu, kratko će mu poručiti: „On zna da je muškarac mog života. Neka mi oprosti, volim ga beskrajno“.

Dok će crveni tim pljeskati svojim suigračicama kao znak podrške, ni članovi plavog tima neće ostati imuni na iskrene emocije, pa će suzu pustiti i Nevena kojoj bi komunikacija s bližnjima također bila najdragocjenija nagrada. „Moji znaju koliko ih volim, ja im to konstantno govorim i oni to osjećaju, ali danas je baš takav dan, tako da Milicu razumijem. Najradije bih bila doma, a opet ne bih nikako ostavila tim. Zapravo mi najviše nedostaju nećakinje, ali znam da gledaju i vrište te da jedva čekaju da se vratim, ali želim prije napraviti jednu savršenu uspomenu s ovim ljudima, pa ću onda nastaviti dalje“, zaključit će Nevena brišući suze.
Nakon iskrene i dirljive ispovijesti, kandidati će svoje emocije privremeno ostaviti sa strane jer će uslijediti novi izazov koji sa sobom nosi najbolju nagradu dosad. „Već ste dovoljno dugo na otoku, a niste nikada išli vani. Ukoliko danas pobijedite ići ćete vani, a kad izađete imat ćete hranu, a uz to će doći i tri masera koji će vas izmasirati“, najavit će Mario izazov te nagradu za koju se zaista vrijedi potruditi. Koji će tim pobijediti u igri te osvojiti hedonistički izlazak s otoka doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju