Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Usavršavanje pobjedničke strategije bit će jedna od glavnih aktivnosti članova plavog tima koji su se nakon dva uzastopna poraza probudili s velikom motivacijom da pobijede. U posljednja dva izazova propustili su priliku da osvoje svježe namirnice i ukusan obrok, a u večerašnjem izazovu natjecat će se za osvajanje plemenskog imuniteta nakon kojeg će se odviti onaj dio natjecanja koji je svima mrzak - izglasavanje prvog člana duela za ispadanje.

Dok će jutro prije izazova plavi tim iskoristiti za dodatno motiviranje, crveni će tim nagađati o potencijalnom tijeku nadolazećih nominacija. Pojedini kandidati pretpostavit će da bi plavi tim, u slučaju novog poraza, mogao nominirati Roka koji prema Mašinom mišljenju najmanje doprinosi svojoj ekipi ne samo u igrama, nego i u aktivnostima u kampu.
Iako je pobjednički niz ovog tjedna na strani crvenog tima, plavi će nakon burne rasprave – u kojoj su večer prije iznijeli svoje primjedbe – izazovu pristupiti s većom dozom pozitivne energije i samopouzdanja.

„Trenutno u timu vlada mir, samopouzdanje je opet poraslo. Osjećam tu pozitivnu energiju u timu jer smo jučer nakon poraza kad smo se vratili na otok stvarno imali dobar razgovor. Bilo je i malo svađe i svega, ali u tom natjecateljskom žaru“, poručit će Roko kojega je posljednji poraz najviše uzrujao, a na timsku raspravu će se osvrnuti i Tena koja će dodati: „Razgovor je bio intenzivan u par trenutaka, par nas je iznijelo neke stavove. Ja sam isto malo burno reagirala u jednom trenutku, a pukla sam jer sam to držala u sebi duže vrijeme“.

U novom izazovu kandidati će se natjecati u muško-ženskim parovima, a zadatak će uključivati razbijanje, spoticanje i padanje, pa će neizvjesnost rasti iz runde u rundu. Pobjednički tim osvojit će plemenski imunitet, a gubitnici će nakon sudjelovanja u izazovu za osobni imunitet, u kojemu se samo jedan kandidat može spasiti od potencijalne eliminacije, glasovati za najslabiju kariku među njima. Koji će tim osvojiti plemenski imunitet, a kome će pripasti neslavna titula prvog duelista doznat će se u večerašnjoj epizodi!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju