Nije im lako...

Prvi tjedan Survivora pred kandidate je donio teške izazove, a za neke od njih boravak na otoku pravi je emocionalni test. Razdvojenost od bližnjih mnogima je stvorila pritisak, a Marina je već prvi dan Antoniji otkrila da joj najteže pada razdvojenost od šestogodišnjeg sina Gabriela s kojim je najviše povezana. „Nismo se baš često odvajali, a pogotovo da ga ne čujem ovako. Mislim da će on biti presretan kad bude ovo gledao. Bit će oduševljen sa svima i to će biti, već vidim, emocije na 300“, poručila je Marina kroz suze.

Osim Marine, razdvojenost od djece teško pada i Filipu koji je nimalo laku pobjedu u izazovu posvetio svojim sinovima. Kad se vratio na otok, Filip je priznao da je suzu na kraju pustio i on, ali te su suze bile radosnice. „Sve je bilo za moju djecu, jer stvarno se trudim ne razmišljati toliko o njima. Znam da su doma na sigurnom. Nikad ne plačem pred drugima. Teško puštam suze, ali ljubav prema mojoj djeci i ženi je velika“, pojasnio je Filip.

Koliko im nedostaju bližnji, pokazale su i Anđela i Nora, koje su se odlučile našaliti i glumiti da je kamen telefon pa su tako porazgovarale sa svojim partnerima.

Survivor pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Prisjetite se trenutaka koji su obilježile prvi tjedan Survivora: 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju