Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Otkad je Ivana po drugi put zaredom izglasana za sudjelovanje u duelu za ispadanje iz „Survivora“, članovi plavog tima našli su se u strahu od nadolazećih nominacija.

Večeras je pred njima odlučujući izazov koji će presuditi iz kojeg će tima biti Ivanin protivnik u duelu, a ako se dogodi da crveni tim opet pobijedi, u duelu će se suočiti dva kandidata iz plavog tima. U tom slučaju, plavom timu dogodit će se najgori mogući scenarij jer će se definitivno morati oprostiti od jednog svog člana, a upravo ta prijetnja bit će im dodatan poticaj za pobjedu.

 

 

„U igri za plemenski imunitet mislim da će stvarno svatko dati sve od sebe. Ako netko bude sabotirao, njemu na dušu. Ja znam da ću dati sto posto kao i u svakoj igri“, reći će Sumejja s kojom će se složiti i ostali članovi zaključujući da se u novom izazovu trebaju natjecati kao da su na Olimpijskim igrama. „Ne smijemo poslati dvoje naših u dvoboj“, složit će se Roko kojemu je također cilj da cijeli tim što dulje ostane na okupu.

Bez obzira na veliki pritisak zbog činjenice da ih samo jedan poraz dijeli od definitivnog gubitka kandidata, članovi plavog tima probudit će se optimistični i spremni za nove pobjede, a tko će u večerašnjem izazovu pobijediti i izbjeći nominacije doznat će se u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju