Mario: „Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču“

U plavom se timu sliježu dojmovi nakon Mihaeline prepirke s Vojislavom, koja joj je ostavila gorak okus u ustima. Mihaela će imati potrebu o svemu tome razgovarati s natjecateljicama u svom plemenu. „Ne volim kad me se proziva za ono što nije istina. Šutjet ću dva puta, ali treći neću. Nisam mu ostala dužna“, reći će Mihaela, a Martina će komentirati kako se Vojislav čini „kao dečko na mjestu, a onda nekad dobaci nešto kako bi kontrirao i to pokazuje da možda nije najiskrenija osoba u crvenom timu.“

Dok se u plavom timu bave Vojislavom, on i njegov crveni tim nadaju se da će i u novoj igri za nagradu koja očekuje natjecatelje, proći kao i u prethodnoj te da će osvojiti novi, fini i obilni obrok.
Kad dođu na igru, Mario će im napomenuti da će pleme koje pobjedi „sigurno plakati“, ali i ono koje izgubi, jer ovoga puta neće se natjecati samo za hranu već i za nešto mnogo vrijednije. Kad čuju o čemu se radi, pojedini natjecatelji će odmah pustiti suze, a među njima će biti i Jakob. „Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati“, reći će mu Mario.


Što će biti nagrada koja će rasplakati kandidate željene pustolovine i koji će tim pobijediti, ne propustite doznati u novoj rundi borbe na poligonu između crvenog i plavom tima, na užarenom pijesku Dominikanske Republike.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju