Vila s bazenom, obilna večera i udobni kreveti – idealno punjenje baterija

Kandidate Survivora ugodno su iznenadili neočekivani posjetitelji - Nevena i Stefan, koji su pobijedili u natjecanju prošle godine. „Drago mi je da vidim borbenost. Kandidati su mi ljepši tu nego na TV-u. Moj san nije bio pobjeda, nego dogurati onoliko daleko koliko mi to moja uvjerenja nalažu“, ispričala je Nevena, a Stefan je, prisjećajući se prošle sezone, kazao: „Survivor mi je utemeljio neke pravce koje sam imao u životu, postao sam svjesniji sretnih trenutaka u životu“.

U novoj igri za nagradu, natjecatelji su se borili za roštilj u vili, ali to nije bilo sve. Najbolji natjecatelji prošle sezone, Nevena i Stefan, dobili su priliku odigrati jednu rundu, a pobjednik je osvojio jastuke za svoj tim. U igri koja je bila neizvjesna do samog kraja nagradu je za crveni tim osvojio Stefan.

Potom su zaigrali aktualni kandidati. U zadnjoj rundi snage su ukrstile Nora i Nikolina, a upravo je Nora bila ta koja je odnijela pobjednički deseti bod te su time plavi pobijedili s rezultatom 10:6.

Pobjednički tim ne samo da je uživao u obilnoj večeri, nego je i prespavao u vili na udobnim krevetima. „Prvo kad sam ušla u kuću vidjela sam ogroman bazen s puno flaminga i puno pjene. Puna sam energije i spremna sam za laganu zabavu“, rekla je Nora. Na sredini stola, jedan pokraj drugog, sjedili su Leo i Antonia, pa ih je ekipa prozvala „mladencima“. „Zezamo se da je to svadba Lea i Tonke i svi uživamo u toj zezanciji“, kaže Sanja.

„Povezuju nas ove nagrade u timu“, rekao je Denis u razgovoru s Nevenom i

Stefanom, a njih dvoje su s natjecateljima plavoga tima podijelili svoje impresije showa kojih se sjećaju iz prošle godine.

Hoće li ova nagrada učvrstiti odnose u timu te kako će plavi proći u sljedećem natjecanju, doznat ćemo uskoro.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju