Neizvjesno do kraja na plemenskom vijeću...

Plavo pleme reklo je svoje i Marinu ponovno nominiralo za duel. „Ne mogu reći da nisam očekivala, tako da sam spremna. Nekim sam glasovima iznenađena. Nora me iznenadila. Od prvog dana mi je bila draga i mislila sam da imamo dobar odnos, ali očito je da nemamo“, komentirala je Marina.

U nastavku borbe za totem plemenskog imuniteta već u prvoj rundi poveo je Luka za crveni tim kada je srušio Leov totem, a to mu je uspjelo poći za rukom i u drugoj rundi te su na početku crveni poveli s rezultatom šest naprema pet. Prednost se na strani crvenih zadržala do kraja. Ameru, koji se nalazio na klupi i promatrao natjecanje, je pozlilo, a zbog osjećaja slabosti povukao se iz igre. Osam naprema pet rezultat je kojim je na kraju pobijedilo crveno pleme. „Bili smo malo previše impulzivni. Kad smo shvatili kako igra funkcionira govorili smo strpljenje, strpljenje, ali smo previše srčani i previše ludi i previše smo išli na glavu. Nismo se držali dogovora oko strpljenja i mislim da nas je to najviše koštalo“, sumirao je Filip igranje plavoga tima.

„Pronašla sam se u ovoj igri. Imala sam mirnu glavu, fokus, kontakt očima. Vidjeli ste danas možda neku novu Anju. Sanja je ozbiljan protivnik“, kazala je Anja koja je u ringu imala sukob sa Sanjom. „Sanjina taktika na poligonu bila je diskutabilna. Sanja je pokazala nekulturu“, rekla je Draga.

U igri za osobni imunitet igrala se igra balansiranja, a tu je najviše uspjeha imala Jelena. „Ova mi ogrlica puno znači. Baš sam sretna što sam je osvojila“, rekla je nakon što je zasluženo osvojila osobni imunitet.
Na plemenskom vijeću bila je pošteđena nominacija, a osoba za koju pleme misli da najmanje zaslužuje mjesto u njihovom timu odlazi u duel.

Budući da je glasanje bilo neizvjesno do samoga kraja – Antonia i Marina dobile su po pet glasova, a Amer jedan – natjecatelji su morali glasati i drugi put. No tada su svoje glasove morali dati javno i to samo za one čiji su glasovi izjednačeni. Za Antoniju su tako glasali Jelena, Denis, David i Amer, a za Marinu Leo, Sanja, Nora, Anđela i Filip. Pleme je time reklo svoje i Marinu nominiralo za duel.

Nakon plemenskog vijeća timovi su se okupili kako bi prokomentirali glasanje. Anđela je opet bila otvorena prema Marini kazavši joj da se odvaja s ekipom koja joj je sklona i da „šuška s Jelenom“.

Sanja je Marini također spočitala da dio plemena nije pustila u svoj krug. Antonia je primijetila da se Amer isto odvojio od dijela ekipe. „Nadam se da vi niste klan, jer ako jeste, onda imate većinu i onda ćete izbacivati jednog po jednog van. Ako je tako ja ću sutra otići kući“, odlučan je Amer. Crveni tim također se osvrnuo na glasanje i kritizirali su Antoniu. „Antonia mi djeluje kao ozbiljan manipulator. Kao neka tračara“, primijetila je Nataša.

Uskoro ćemo doznati i tko će Marini biti suparnik u predstojećem duelu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju