Crveno pleme nakon pobjede uživalo u pikniku

Još jedna nadmoćna pobjeda crvenog tima s velikom razlikom u bodovima, opet je iznenadila plavi tim koji neće dobiti nagradu ni ovoga puta. Igru su otvorili Nikola i Stefan koji je crvenima priskrbio prvi bod i do kraja su ostvarili veliku razliku te pobijedili s 10:2. „Moramo se skupiti, odabrati novu taktiku i krenuti još jači“, komentirala je Mihaela veliku razliku u bodovima s kojima ih nastavljaju pobjeđivati crveni. „Mislim da smo svi bili dobri na poligonu, ali završnica nam nije legla“, dodala je.

„Dogodilo se to da smo oslobodili pleme od najslabijih karika. Energija je tu jača nego ikada. Ti su se faktori spojili i tu smo“, objasnila je Anđela nadmoćnost crvenog tima u zadnjim igrama, a Tijana je primijetila da se promijenila energija u kampu otkad jedu.

Jakob je sugerirao da bi i oni na plemenskom vijeću trebali početi nominirati slabije karike i da to nitko ne bi trebao shvatiti ozbiljno. Poslije toga Dorian je spočitao Jakobu da nije glasao za Katju kad je bila najslabija karika. „On ne razumije kako želiš nekoga zaštiti kad si zaljubljen u njega“, komentirao je Jakob. Matea je pak loše rezultate tima svalila na Alexa, a Jakobu je Alex jako drag i ne bi htio da izađe, pa je istaknuo Damjana kao najslabiju kariku. Jakob se i naljutio na Matein komentar o Alexu kao najslabijoj karici i kazao: „Ako treba izbacite mene, izbacite Mihaelu, Luku... pa ćemo vidjeti kako ćete pobjeđivati na poligonima.“ Alex je svjestan toga da je na piku tima i da se sve što radi gleda pod povećalom, pa i to je li dovoljno glasno navijao.

Slažete li se s Jakobom da prvo treba nominirati statistički najslabije članove?

glasova:

Iako pobjeđuju na poligonu, u crvenom plemenu već razmišljaju o tome koga će sljedećeg izglasati. „Mislim da se Ognjenova mrlja još nije izbrisala“, rekla je Vesna. To pokazuje i Mitrova jasna odluka za koga će glasati, a to će biti Ognjen. Tko će izgubiti na novom poligonu i time morati na plemenskom vijeću predložiti svog člana za duel, ne propustite doznati uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju