Draga nije mogla sakriti uznemirenost...

Nova epizoda Survivora puna je prevrata i iznenađenja za natjecatelje, a najviše obrata vidjet ćemo u plavom plemenu koje će doživjeti velike turbulencije. Sasvim nenadano sazvano je izvanredno plemensko vijeće na kojem su se u strepnji od daljnjih događaja okupili članovi plavog i crvenog tima. Neizvjesnost i prestrašenost najviše će se očitati na licu Drage koja je vidno uznemirena neočekivanim pozivom na izvanredno okupljanje timova nakon što se na Dominikansku Republiku već spustio mrak.

Na izvanrednom plemenskom vijeću, mjestu na kojem se odlučuje o njihovoj sudbini, kandidati će doznati šokantne vijesti. Jedna će osoba napustiti Survivor automatski. Bez duela i bez mogućnosti povratka, netko će Survivoru zauvijek reći zbogom. „Greške u Survivoru su itekako skupe“, čut će natjecatelji, prije nego što doznaju ime osobe koja će napustiti natjecanje.

Sljedeće jutro rezervirano je za novo natjecanje za imunitet plemena, a kandidati će morati svladati brojne prepreke kako bi osvojili bodove i time doveli svoj tim do pobjede. Ishod nove igre za plemenski imunitet pokazat će tko će se naći u duelu s Eneom. „Igrat ću danas punom parom i agresivno“, najavljuje Enea, a prije nego krenu u igru, timove čeka još jedno veliko iznenađenje.

Tko će od iznenađenja profitirati, zašto je sazvano plemensko vijeće i tko je osoba čija će se greška naplatiti, doznajte u večerašnjoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

Na prošlom plemenskom vijeću došlo je do trzavica između Antonije i Drage, pogledajte zašto: 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju