Nora i Anđela okomile se na Sanju

Sanja je velikom klanu počela jako smetati i prigovorili su joj što je nemarna u poslovima koje obavlja. „Sve radiš bezveze. Napravila si ljuljačku bezveze, mogli smo te resurse bolje iskoristiti. Sad kuhaš, a išla si čistiti ribu, pa si ostavila rižu da se zapeče u loncu“, otvorena je bila Anđela, na što se Sanja opravdala riječima: „Moja glava radi pet poslova odjednom. Ti samo radiš kokos.“

Sanja se sada više priklanja malom klanu, a došla se ispričati Davidu što mu je rekla da je lijen. „Uvijek sam za jače igrače i mislim da oni koji su jaki igrači ne bi trebali napustiti ovaj show“, komentirala je Sanja. Napetost u velikom klanu na kratko ublažava Leo koji je napravio posebnu sjenicu i posvetio je ispalom Filipu. „Znam koliko bi obožavao biti u njoj i kunjao u njoj i po danu i navečer“, kaže Antonia.

Nakon što su se otkrili odnosi u plavom plemenom, do izražaja sve više dolaze i netrpeljivosti među igračima u crvenom timu, a posebno je vidljivo koliko se Bojan loše odnosi prema Kaluu. „Primijetio sam da nisam jedini prema kojem se Bojan loše odnosi. Tako se ponaša i prema sebi nekim bliskim ljudima. Pokušava biti političar, ali se vidi da nas ne trpi“, kaže Kalu, a Luka dodaje da bi mu dao podršku ako bi se suprotstavio Bojanu.

Čija će nesloga presuditi u sljedećoj igri za nagradu, ona u plavom ili crvenom timu, doznat ćemo već večeras, u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

 

 

 


 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju