Nenadane promjene uoči igre za plemenski imunitet: "Upalili su se alarmi!"

Velika borba na rijeci Chavon se nastavlja. Novi pustolovni dan u Survivoru donosi nove napetosti kako u igri na poligonu, tako i između članova u crvenom i plavom timu. No, prije poligona oba tima očekuje jedno veliko iznenađenje – promijenit će se brojčano stanje u plemenima, a u svaki tim će kao pojačanje stići po dva nova kandidata! „Upalili su se alarmi“, komentirat će Vesna novu situaciju.

Dok iščekuje nove avanture u Survivoru, Nikola će otkriti više o sebi, svom djetinjstvu i uvjerenjima. Ovaj 21-godišnjak podrijetlom je iz Imotske krajine i Hercegovine što je, kako i sam kaže, imalo veliki utjecaj na njegovo odrastanje: „Dosta je to krut odgoj - moraš nešto vježbati, biti dobar u školi, upisati fakultet. Ali to je i obitelj puna ljubavi i podrške.“ Osim toga, veliki je utjecaj obitelj imala i na njegov pogled na duhovnost. „Za mene je vjera sve. Za onoga tko ima vjeru, što god da mu život pošalje ima čvrst temelj koji nitko ne može oduzeti. Vjera u Survivoru mi puno pomaže“, ispričao je Nikola.

Kakvo to iznenađenje očekuje natjecatelje, tko će pobijediti u igri za plemenski imunitet, a tko na plemensko vijeće odlazi s ogrlicom osobnog imuniteta, doznat ćemo u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju