Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Kako tjedni u „Survivoru“ odmiču, tako je i preostalim kandidatima sve teže donijeti odluku kome će dati svoj glas na budućim nominacijama, a upravo taj problem mučit će ih i ovoga tjedna. Iako se tek treba doznati koji će tim u večerašnjem izazovu za plemenski imunitet izgubiti i završiti na nominacijama, već će krenuti promišljanja o tome čije će ime kandidati ovoga puta staviti na papir.

Nakon što su na prethodnim nominacijama u plavom timu pojedinci sklopili dogovore i strategije, ovoga će puta spletkarenja ostaviti po strani, pa će Tomislav sazvati sastanak kako bi ostale članove informirao o potencijalnom ishodu nominacija na kojima će se naći u slučaju da izgube večerašnji izazov. „Sazvao sam sastanak da kažem što mislim o kojoj osobi, koji su moji kriteriji za glasovanje i čime ću se voditi. Znam da to nekoga može povrijediti, prema nekim ljudima to neće biti fer, ali želim biti direktan“, započet će Tomislav i objasniti: „Osobe za koje ja nikad neću glasovati i za koje mislim da na temelju svega od početka do kraja zaslužuju biti u finalu su Sumejja, Tena, Goran, Nika i na petom mjestu su mi Roko ili Nevena“.

Tomislav će zaključiti da će svoj glas na budućim nominacijama vjerojatno dati Ivani zbog toga što se zadnja pridružila njihovom timu, no njegovo mišljenje neće dijeliti Goran koji smatra da je Roko taj koji trenutno najmanje zaslužuje biti dio tima. „Ima dosta kriterija. Prvo, ja dosta pratim uspješnost na igrama, iako mi to neće biti glavni kriteriji, ali je on recimo najmanje uspješan u igrama. Druga stvar, jako puno puta se premišljao želi li otići, pa mislim da mu je želja za ostankom najmanja. I treće, vjerujem da nije zaliječio ozljedu i najkorisnije bi mu bilo da ode vani i zaliječi ozljedu do kraja“, objasnit će Goran.
Iako su i ostali kandidati primijetili da Rokova motivacija oko ostanka u showu često varira, drugima to neće biti dovoljan razlog da na budućim nominacijama napišu njegovo ime. „Roko se mijenja kako vjetar puše. Ja imam određeni stav prema tome, ali zasad neću glasovati za njega“, zaključit će Tena.

Nakon iskrenog razgovora među članovima plavog tima više neće biti skrivenih dogovora i taktika, zbog čega će posebno laknuti Tomislavu kojemu su prijašnja spletkarenja izazvala probleme sa snom. „Objasnio sam svoje razloge za koga ću glasovati, bio sam direktan i iskren i svi više-manje znaju s čime ću se ja voditi, pa sad više nema tajni. Ne želim spletke, nisam to ja. Nisam mirno spavao“, priznat će Tomislav.

Plavi će se tim psihički pripremiti za nadolazeće nominacije, a hoće li ih već večeras zadesiti takva sudbina, doznat će se nakon izazova za plemenski imunitet!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju