Nadaju se pobjedi...

Jutro nije ništa lakše od večeri za plavi tim, poslije još jedne teške noći na plemenskom vijeću. „Denis od sebe radi žrtveno janje, svi smo se okomili na njega, on je najjača karika, on je najsnažniji, najbrži. Mi njega želimo eliminirati da pobijedimo. Te priče slušamo iz dana u dan“, kaže Filip koji je potom dao nekoliko savjeta ostalim članovima tima o argumentiranju izbora onoga koga će nominirati. „Meni je njegov karakter odvratan i ja s tom osobom ne želim imati posla kao s čovjekom“, rekao je Filip te dodao da na plemenskom vijeću kažu slobodno da im se ne sviđa kao osoba i ne spominju više kuhanje i slično. „Svjesni smo toga da ako izgubimo, struja B mora biti izglasana“, istaknula je Nora misleći pri tom na Denisa i Davida.

Pobjedi se u novoj igri za plemenski imunitet nadaju, ali gubitka se ne boje u crvenom plemenu. „Ako se dogodi da izgubimo, imam u glavi za koga bi glasala“, rekla je Anja.

Tko će odnijeti pobjedu i hoće li nikad lošiji odnosi u plavom timu imati utjecaj na igru njihovih članova, vidjet ćemo večeras u Survivoru.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju